Wonderlijke Familie Kerstshow in het Rembrandt Theater

Wonderlijke Familie Kerstshow in het Rembrandt Theater

Op 18 December veranderd het Rembrandt Theater in Arnhem in één grote kerst belevenis, een prachtig kerst entourage en een avontuurlijke familie show. Het Magisch Kerst Entertainment presenteert de Wonderlijke Familie Kerst Show!

Tijdens de 45 minuten durende show, ga je mee op avontuur in de speelgoedwerkplaats van de Kerstman. Tijdens de voorbereidingen voor Kerstavond gaat er van alles mis in de speelgoedwerkplaats, samen met de elfjes en het publiek gaan we het avontuur aan om het kerstfeest te redden. Tijdens deze show, dansen en zingen we natuurlijk ook mee op de welbelkende kerst hits!

De Noordpool Expeditie

Naast de show zijn er verschillende activiteiten en ga je op Noordpool Expeditie in het Rembrandt Theater! Na afloop van de show, zijn er verschillende fotomomenten met de cast en kerstfiguren. Zo ontmoet je de cast van de kerstshow, een sneeuwpop, een grote knuffel kerst beer en nog veel meer!

Tickets

De Wonderlijke Familie Kerst Show hanteert lage entreeprijzen om het evenement voor iedereen toegankelijk te houden. De organisatie biedt ook een mogelijkheid om Gelrepas houders de show te laten bezoeken, hierover vind je meer informatie op de website van de Gelrepas zelf.

Entree: 13,95 per persoon ( vanaf 1 jaar)
Familie voordeel ticket: 45,00 voor 4 personen

Tickets zijn online te koop via: www.wonderlijkefamiliekerstshow.nl

Niet in de mogelijkheid om tickets online te kopen? Neem contact op met de organisatie via contact@magischkerstentertainment.nl

Meer Arnhem nieuws

Maarten