VerhalenVangers on Tour: Voor altijd Jong

VerhalenVangers on Tour: Voor altijd Jong

Voor alle thuisblijvers deze vakantie: Rozet Junior presenteert VerhalenVangers on tour. Wij reizen deze zomer met de biebbus door de Arnhemse wijken om samen met de kinderen in de buurt een middag feest te vieren.

Wil je zelf speelgoed maken, leren striptekenen, toffe dingen knutselen, naar een theatershow of gewoon lekker springen op het springkussen. Het kan allemaal tijdens VerhalenVangers on tour. We zijn er voor iedereen tussen 0 en 12 jaar. Alle activiteiten zijn gratis, wil je zeker zijn van je plekje die middag dan kun je je het beste even online aanmelden via de activiteitenkalender van Rozet.

Ben je nog geen VerhalenVanger of lid van de bieb? Dat maakt niks uit, ieder kind kan zich op de locatie gratis aanmelden. Dan kun je later in het jaar ook weer deelnemen aan andere leuke activiteiten.

Hier vind je ons deze zomer!

Woensdagen 27 – 07, 03 – 08, 10 – 08, 17 – 08 en 24 – 08 zijn er bij De Leuke Linde, Klarendal, De Spil, Malburgen, Omnibus, Schuytgraaf Winkelcentrum Presikhaaf en Rozet op de bult, Geitenkamp activiteiten. Alle activiteiten starten om 14.00 en zijn om 16.00 uur afgelopen. Meer informatie vind je op rozet.nl/verhalenvangers

Meer Arnhem nieuws

Maarten