Turkse Hazes opent Chico’s Place op Korenmarkt

Turkse Hazes opent Chico’s Place op Korenmarkt

Foto: Ersoy Demir

Chico opent 2 juni zijn nieuwe horecazaak Chico’s Place op de Korenmarkt met een optreden van de bekende Turkse Hazes. De eigenaar is blij dat zijn zaak al een warm welkom heeft gehad.

Na een succesvolle eerste periode wil eigenaar Eyyub Uyar (ook wel bekend als Chico) zijn nieuwe locatie op de Korenmarkt op een spectaculaire manier openen. 2 juni vanaf 23:30 zal de opening plaatsvinden. Chico heeft niemand minder dan Ersoy Demir gevraagd zijn zaak te openen. De zanger Ersoy wordt gezien de Turkse Hazes.

Andre Hazes

Eigenaar Uyar wil op een toepasselijke manier zijn zaak openen. “De koning van de kroeg is en blijft Andre Hazes. Hij hoort op de Korenmarkt gewoon ook thuis. Helaas leeft hij niet meer, daarom heb ik Ersoy gevraagd.” aldus Eyyub Uyar, Chico.

Warm welkom

“Ik ben blij dat ik weer op de Korenmarkt zit met mijn zaak. Veel jongeren weten weer Chico’s Place te vinden. We krijgen veel positieve reacties en daarom wil ik iets terug doen.” vertelt eigenaar Eyyub. Daarom pakt hij deze opening extra groot op. De opening is 2 juni vanaf 23:30 aan de Pauwstraat 17.

Meer Arnhem nieuws

Maarten