Trots op park Sonsbeek zondag 1 Augustus.

Trots op park Sonsbeek zondag 1 Augustus.

Trots is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting.

Zondag 1 augustus is in Park Sonsbeek de Trots markt. “Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee. Geen geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens maar wel een hoop gezelligheid. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknick kleed of aan een biertafel met een heerlijk drankje en een lekker hapje. Het mag bij ons maar ook lekker thuis.” laat Rogier Engels weten.

Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Trotsmarkt edities zijn altijd gratis toegankelijk. De markt staat Zondag 1 Augustus bij de Witte Villa in Sonsbeekpark te Arnhem en is geopend van 11 tot 17 uur. Op 3 oktober is de markt ook weer aanwezig.

Meer Arnhem nieuws

Maarten