TheaterAvenue park Sonsbeek Arnhem 17 t/m 20 aug

TheaterAvenue park Sonsbeek Arnhem 17 t/m 20 aug

De TheaterAvenue in Arnhem, het jaarlijkse zomerfestival waar liefhebbers van theater, muziek, dans en lekker eten samenkomen, staat weer voor de deur. Van 17 t/m 20 augustus 2023 zal het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem voor de 23e keer worden omgetoverd tot een bruisende ontmoetingsplek vol vermaak en plezier voor jong en oud.

Foto: TheaterAvenue

Al 23 jaar is de TheaterAvenue een geliefd festival en biedt een breed scala aan artistieke en culturele activiteiten. Dit jaar belooft het programma weer een feest van creativiteit en diversiteit te worden. Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan theater- en dansvoorstellingen, livemuziek, straattheater, comedy, kunstinstallaties en nog veel meer. Wat het festival zo bijzonder maakt, is de gezellige en toegankelijke sfeer. De TheaterAvenue is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Gezinnen kunnen samen plezier beleven aan de kindervoorstellingen en -activiteiten, terwijl vriendengroepen kunnen genieten van de levendige ambiance en het rijke culturele aanbod. Het festival biedt ook diverse culinaire hoogstandjes, zoals ons Italiaanse restaurant Moltogusto en verrassende en gevarieerde foodtrucks, waar bezoekers zich kunnen laven aan heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

Toegankelijkheid

De organisatoren van TheaterAvenue hebben veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van het festival. Er zijn faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit en speciale voorzieningen voor bezoekers met bijzondere behoeften. Hierdoor kan iedereen volop van het evenement genieten en zich welkom voelen. Check de website voor informatie.

De TheaterAvenue is een festival dat verbindt, inspireert en vreugde brengt aan mensen van alle leeftijden. Het is een viering van kunst, cultuur en het leven in het algemeen, en een niet te missen evenement deze zomer.

Meer Arnhem nieuws

Maarten