Surinaamse Broodjeszaak Def de Chef failliet

Surinaamse Broodjeszaak Def de Chef failliet

De Surinaamse broodjeszaak Def de Chef is op 27 juli failliet gegaan. Eerder deze week kwam de broodjeszaak al in de media door de rechtszaak wat de rapper Def Rhymz wilde starten tegenover de eigenaren van Boroda B.V., de eigenaren van de broodjeszaak.

Foto: IHVA


De Surinaamse broodjeszaak ‘Def de Chef’ is op 27 juli 2021 failliet verklaard door de Rechtbank Gelderland. De rechtbank heeft mr T.M.A. Arts van DAAN Advocatuur & Notariaat te Arnhem aangewezen als curator.

Rechtzaak

Opmerkelijk is dat er een rechtszaak gestart zou worden tegenover de eigenaren van Def de Chef. “Medio vorig jaar is Def Rhymz door zijn toenmalig manager (Sidney Baard) betrokken bij het opzetten van een Surinaamse broodjeszaak. Daarbij is de publieke bekendheid van Def Rhymz door Boroda B.V. gebruikt om publiciteit te generen voor het nieuwe restaurant ‘ Def de Chef ’. Nadat partijen in geschil waren geraakt en de overeenkomst tussen de manager en Def Rhymz was beëindigd, is Boroda B.V. aangeschreven wegens het naar mening van cliënt onrechtmatig gebruik van de handelsnaam en het beeldmerk . Vandaag bereikte ons het bericht dat Boroda B.V., de entiteit waarin de exploitatie van Def de Chef is op genomen, failliet is verklaard. Def Rhymz betreurt de situatie ten zeerste en wenst nadrukkelijk kenbaar te maken dat er van zijn zijde geen enkele betrokkenheid (meer) is bij Boroda B. V.” aldus advocaat Heuting.

Meer Arnhem nieuws

Maarten