Stockdagen Arnhem binnenkort weer van start

Stockdagen Arnhem binnenkort weer van start

De organisatoren van de Stockdagen zijn dolblij om het mooie publieke modefeest weer te kunnen faciliteren. Deze zomer voor het eerst in de nieuwe locatie: Musis Arnhem, dat plaats biedt aan maar liefst 75 ontwerpers uit het hele land. Naast de ontwerpers in dit prachtige theater openen ook vele bekende Arnhemse brandstores zoals Hulle Kes, Trix & Rees, Spijkers & Spijkers, Humanoid en Lenneke Wispelwey hun voorraadkasten. Zij bieden hun samples, one of a kind pieces en stock net als de ontwerpers uit het Modekwartier aan vanuit eigen winkel of atelier.

Foto: Stockdagen Arnhem

Directeur Sophie Schijf: “Deze editie wordt een feest. Met maar liefst 110 deelnemers hopen we de vele duizenden bezoekers aan ons inmiddels legendarische fashion en design event weer te mogen ontvangen en verrassen met fantastische ontwerpen van Nederlandse bodem.”

Doei boekje, hallo app

Nieuw in 2022 is de Stockdagen App die het boekje zal vervangen. Met behulp van de app zijn de deelnemers gemakkelijk vindbaar en te rangschikken op bijvoorbeeld locatie, soort en naam. Met behulp van de kaarten stippel je je route uit. De app is begin juni beschikbaar en kan via de QR code op de Stockdagen socials, website en flyers worden gedownload.

Deelnemers

Tijdens de Stockdagen openen Nederlandse topontwerpers en high end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunnen bezoekers door heel Arnhem terecht voor stock, samples en prototypes van mode-, accessoire- en productdesigners tegen gereduceerde prijzen. Musis is als hoofdlocatie de verbindende factor tussen lokaal en het land. Alle Arnhemse mode en design winkels en ontwerpers doen weer mee. Van high end brandstore’s, beroemde ontwerpers en andere prachtige Arnhemse boutique stores uit het centrum tot de de ateliers uit het Modekwartier.

In Musis zal een divers palet aan verschillende ontwerpers te vinden zijn, allen met een groot hart voor ontwerp. De volledige deelnemerlijst kan worden bekeken op www.stockdagen.nl. Hier kun je ook terecht voor alle overige informatie over dit evenement.

Meer Arnhem nieuws

Maarten