Speelhal Indoorcity door succes uitgebreid in games

Speelhal Indoorcity door succes uitgebreid in games

In Arnhem-zuid zijn er nieuwe games geplaatst bij de eerste fun & entertainment center van Arnhem. Zo zijn er naast drie escaperooms, VR-games, racesimulator, airhockey, biljard, flipperkasten, arcade games, paintballen nu ook glow-in-the-dark-tafelvoetbal, een Ferrari racegame en Terminator game geplaatst bij Indoorcity. Door de toegankelijke bedragen kan zowel jong als oud zich uren goed vermaken.

Er is meer capaciteit nodig bij Indoorcity in Kronenburg. Dit komt omdat de speelhal steeds populairder wordt bij de bezoekers van Arnhemse speelhal. “Wij hebben nu Ferrari simulator, Terminator game en hebben glow in de dark tafelvoetbal.” laat de eigenaar van de Indoorcity weten. Indoorcity in Kronenburg geopend. Een plek voor jong en oud waar genoeg te beleven is. Dat is ook te merken, want de afgelopen dagen is het behoorlijk druk geweest in Indoorcity. Veel Arnhemmers beleven nu hier al hun uurtjes vrije tijd.

Red de wereld van een pandemie

Ben jij slim genoeg om uit één van de twee escape rooms te kunnen ontsnappen? Maar liefst twee soorten escape rooms kent indoorcity. Zo kun je de wereld redden van een pandemie of misschien wel een kluis kraken. Zo kun je binnen een kwartier tot een half uur het probleem oplossen.

De nieuwe Max Verstappen

Ben je een echte held achter de toetsenbord of joystick? Dan kun je los op de diverse games die Indoorcity rijk is. Zo kun je de klassieke mario spelen, kun je de VR-wereld ontdekken van de ruimte, de wolkenwereld, onderwaterwereld of kun je een ruimtepiraat worden. Ben je helemaal fan van race? Dan kan jij misschien wel de nieuwe Max Verstappen worden op de race-simulator.

En nog veel meer!

Mocht dit niet voldoende zijn? Dan is er nog meer in de aanbieding! Even gezellig met vrienden echt schieten op een schietbaan met paintball’s, ouderwets flipperen, wedstrijdje doen op de airhockeyveld, poolen of even lekker hangen en een drankje doen. Kortom voor een leuke avondje weg hoef je niet meer naar het centrum toe. Indoorcity is te bezoeken op de Kronenburgpromonade 20 (aan de zijkant van de bushalte).

Gelrepas

Mensen met een Gelrepas kunnen gratis toegang krijgen tot Indoor gecombineerd met pizza of een snackpakket.

Meer Arnhem nieuws

Maarten