Sinterklaas krijgt een eigen show in Rembrandt Theater

Sinterklaas krijgt een eigen show in Rembrandt Theater

Op 27 November veranderd het Rembrandt Theater in Arnhem in één groot Sinterklaasfeest! een prachtig locatie aangekleed, in Sinterklaassferen en een Magische familie show JD Entertainment Producties presenteert De Magische Familie Sintshow!

Samen met Alfredo Lorenzo, beleven Sinterklaas en zijn pieten een magisch avontuur! Een 45 minuten durende show, met magie, dans en zang. Het Sinterklaas uitje van het jaar! Ken jij de nieuwe Sinterklaasnumner al van Zangpiet Emilio al? Tijdens de show, zal Zangpiet Emilio zijn nieuwe nummer aan Sinterklaas presenteren. Tijdens deze show, dansen en zingen we natuurlijk ook mee op de welbelkende Sinterklaas Hits!

Pietenspellen festijn

Naast de show zijn er verschillende activiteiten en ga je op avontuur in het Rembrandt Theater! Na afloop van de show, zijn er verschillende fotomomenten met de cast en kan je meedoen aan diverse pietenspellen, haal jij je pietendiploma?

Tickets

De Magische Familie Sintshow hanteert lage entreeprijzen om het evenement voor iedereen toegankelijk te houden. De organisatie biedt ook een mogelijkheid om Gelrepas houders de show te laten bezoeken, hierover vind je meer informatie op de website van de Gelrepas zelf.

Entree: 13,95 per persoon ( vanaf 1 jaar)
Familie voordeel ticket: 45,00 voor 4 personen

Tickets zijn online te koop via: www.ticketview.nl/shop/jdentertainmentproducties.nl Niet in de mogelijkheid om tickets online te kopen? Neem contact op met de organisatie via info@jdentertainmentproducties.nl

Meer Arnhem nieuws

Maarten