‘Schuitje varen, theetje drinken’ weer per 1 juli mogelijk

‘Schuitje varen, theetje drinken’ weer per 1 juli mogelijk

De Stadsblokkenwerf komt weer op stoom. In de maand mei is een voorzichtige start gemaakt met het pontje en het werfpaviljoen. Maar vanaf 1 juni is het publiek weer welkom op donderdag, vrijdag en zondag van 12:00 tot 18:00.

Foto: Cees Mooij

Na de coronacrisis was het moeilijk om weer op gang te komen. Er moesten veel nieuwe vrijwilligers worden geworven en ingewerkt voor het pontje en de horeca. Nog steeds zijn nieuwe mensen nodig, met name in de horeca. Het is de bedoeling dat de Stadsblokkenwerf uiteindelijk weer 5 dagen open te gaan. De klusdagen gaan het hele jaar door. Iedereen die daar aan mee wil doen blijft is welkom op donderdag en vrijdag tussen 10 en 16 uur.

Oproep

“Zoals gezegd hopen we deze tijden nog verder uit te breiden. Ons beroep op iedereen om een steentje daaraan bij te dragen blijft onverminderd. Dat kan door zelf een aantal dagdelen in het paviljoen te komen werken. Maar ook door eens in je eigen omgeving na te gaan of er mensen zijn die zich voor de Stadsblokkenwerf willen inzetten.” laat het bestuur weten van de Stadsblokkenwerf. Meer informatie op: www.stadsblokkenwerf.nl

Meer Arnhem nieuws

Maarten