Pontje nu vijf dagen per week aan het varen

Pontje nu vijf dagen per week aan het varen

Vanaf 1 juli vaart het pontje van de Stadsblokkenwerf weer 5 dagen per week. Het Werfpaviljoen blijft voorlopig alleen geopend op Donderdag, Vrijdag en Zondag, van 12 tot 18 uur. Na de coronacrisis was het moeilijk om weer op gang te komen. Er moesten veel nieuwe vrijwilligers worden geworven en ingewerkt voor het pontje en de horeca. Het vrijwilligersbestand van het pontje is weer voldoende op sterkte.

Foto: Cees Mooij

Het pontje vaart op: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag van 12 tot 18 uur.

Nog steeds zijn er dus nieuwe mensen nodig in de horeca. Het is de bedoeling dat die uiteindelijk weer 5 dagen open gaat. Ons beroep op iedereen om een steentje daar aan bij te dragen blijft onverminderd. Dat kan door zelf een aantal dagdelen in het paviljoen te komen werken. Maar ook door eens in je eigen omgeving na te gaan of er mensen zijn die zich voor de Stadsblokkenwerf willen inzetten.

Incidenteel worden er activiteiten georganiseerd buiten de vaste openingstijden van het Werfpaviljoen. Dat wordt bekend gemaakt via de website en Facebook. Zo staat er een klein concert op het programma van Karel Bosman op zaterdag, 2 juli van 15 tot 17 uur op het terras en de theetuin van het werfpaviljoen.Meer informatie op: www.stadsblokkenwerf.nl

Ideeën voor liedjeszangers, troubadours en dergelijke, die een klein concert willen geven op de Stadsblokkenwerf op een zaterdagmiddag zijn van harte welkom. Reacties graag naar: info@stadsblokkenwerf.nl. De klusdagen gaan het hele jaar door. Iedereen die daar aan mee wil doen blijft welkom op donderdag en vrijdag tussen 10 en 16 uur.

Meer Arnhem nieuws

Maarten