Open dag bij uitvaartcentrum Eimerssingel-West

Open dag bij uitvaartcentrum Eimerssingel-West

Jacqueline Reijers organiseert op zaterdag 19 november van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in het uitvaartcentrum. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Eimerssingel-West 7 in Arnhem.

Twee jaar geleden werd het uitvaartcentrum gerestyled. Direct daarna kwam de lockdown en kon een open dag niet meer plaatsvinden. Nu organiseert het uitvaartcentrum alsnog een open dag. “We willen laten zien dat een uitvaartcentrum niet klinisch en strak hoeft te zijn”, vertelt uitvaartverzorger Jacqueline Reijers. “Ons uitvaartcentrum heeft een huiselijke en geruststellende omgeving. Alles is aangepakt: de twee 24-uursopbaarkamers, de wisselkamer en we hebben een centrale kamer. In de centrale kamer staan banken, een grote leestafel en een bar. Nabestaanden kunnen hier terecht om rustig een kopje koffie te drinken, of zich terug te trekken. Ons pand heet een uitvaartcentrum, maar ziet er vooral uit als een afscheidshuis. Het is een plek om te herinneren.”

Open over afscheid

“We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Ook zijn mensen vaak nieuwsgierig naar ons uitvaartcentrum. Wat is er mogelijk? En hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden?”, vertelt Jacqueline. “Belangstellenden krijgen een kijkje achter de schermen en we vertellen over de mogelijkheden rondom een afscheid.”

Programma

“Ons team geeft rondleidingen door ons uitvaartcentrum. En natuurlijk beantwoorden wij ook vragen over overlijden, begrafenissen en crematies. Verder kunnen bezoekers hun uitvaartwensen bespreken en op papier laten zetten.” Het vastleggen van uw uitvaartwensen geeft duidelijkheid voor uw nabestaanden zodat zij later niet met vragen achterblijven.

Meer informatie

Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Monuta Jacqueline Reijers via 026 442 4225 tussen 9.00 en 16.00 uur. Meer informatie is ook te vinden op www.monuta.nl/open-dag-arnhem

Meer Arnhem nieuws

Maarten