Man vlucht voor politie op scooter

Man vlucht voor politie op scooter

Zaterdagavond even voor 20.00 uur zag de politie een man op een scooter die als gestolen te boek stond. Op het moment dat de politie hem wilden controleren, ging hij er vandoor. Na een achtervolging is de man aangehouden.

Foto: Politie

In de avond van 15 mei is een man aangehouden voor diverse strafbare feiten. De politie zag een man op een scooter die als gestolen te boek stond. “Op het moment dat wij hem wilden controleren, ging hij er vandoor richting de Dennenweg. Even later kwamen we de man weer tegen ter hoogte van de Jagersweg en de Reestraat, ditmaal zonder scooter.” liet de politie weten. Wederom ging de man ervandoor, deze keer in de richting van het sportpark dat achter de Beukenlaan ligt. Met diverse eenheden ging de politie vervolgens het sportpark omsingelen. Na inzet van de hondengeleider en de helikopter is de man op het sportpark aangetroffen op een aanhanger.

De man is bekeurd voor onder andere rijden zonder rijbewijs, het rijden op een onverzekerde scooter en het negeren van een stopteken. De politie doet verder onderzoek naar zijn betrokkenheid bij de diefstal van deze scooter. De scooter is uiteindelijk door de wijkagenten aangetroffen. 

Meer Arnhem nieuws

Maarten