Kronenburg lanceert online bestelplatform

Kronenburg lanceert online bestelplatform

Winkelcentrum Kronenburg heeft in samenwerking met 9 lokale verswinkels uit het centrum een online bestel en- bezorgservice gelanceerd. Kronenburg Connect (kronenburg-connect.nl) is een innovatief platform van winkelcentrum Kronenburg inclusief een lokale bezorgservice. Klanten kunnen op één website bij meerdere lokale verswinkels hun digitale boodschappenmandje vullen en er voor kiezen om alles in één keer thuis te laten bezorgen.

Foto: Kronenburg

Met het digitale platform wil het centrum inspelen op het online winkelgedrag, zeker in tijden van corona, en de toenemende behoefte aan service en gemak van de klant.

Kronenburg Connect

“Met Kronenburg Connect geven we onze klant de mogelijkheid om ook online bij ons winkelcentrum aankopen te doen. Naast de fysieke winkels openen nu dus ook 9 lokale vers ondernemers een online winkel onder één digitaal dak. Ook Vidaphone maakt als non-food ondernemer gebruik van het platform. Zij gaan naast hun producten ook afspraken aan huis aanbieden. Als klant hoef je voor reparaties niet meer naar het centrum te komen, maar Vidaphone komt naar jou.” laat de woordvoerder weten van Kronenburg. Via Connect maak je straks eenvoudig een afspraak. Lokale boodschappen doen, maar dan zonder het sjouwen De aangesloten verswinkels zijn Zuivelhoeve (tevens het afhaalpunt), Bakkerij Koenen, Bakker Derks, Keurslager de Haas, Kippaleis Kronenburg, Vishandel de Vakman, Asia Golden Dragon Toko, Jamin en Marco’s Bloemen. Op het platform kun je eenvoudig vanaf je mobiel, tablet of laptop bij al deze ondernemers producten selecteren en toevoegen aan je winkelmandje.

Afhalen of bezorgen

Vervolgens kun je kiezen of je de bestelling laat thuisbezorgen of dat je het in één keer wilt af komen halen in het winkelcentrum. Ongeacht wat de klant kiest, het scheelt sowieso gesjouw! Het afhaalpunt, om je bestelling in één keer op te halen, is bij Zuivelhoeve in het winkelcentrum. De bezorging aan huis wordt verzorgd door Groene Rijders en wordt aangeboden van maandag tot zaterdag. Meer informatie of direct bestellen? Ga naar winkelcentrumkronenburg.nl/connect

Meer Arnhem nieuws

Maarten