Introdans en Alleburen vinden samenwerking

Introdans en Alleburen vinden samenwerking

Introdans staat aan de vooravond van een feestelijk jubileumseizoen 2021/22 waarin het gouden jubileum gevierd gaat worden. In de zoektocht naar een inspirerende partner bij het vormgeven van een actuele look & feel, een passende visuele identiteit, is samenwerking gevonden met Alleburen.

Dit Arnhemse bureau biedt kansen aan mensen die op wat voor een manier dan ook uit de boot dreigden te vallen. Sprankelende topkwaliteit voor iedereen is wat Introdans en Alleburen verbindt. De resultaten van de samenwerking zullen komende maanden zichtbaar worden.

Alleburen is een inclusief ontwerpbureau 

Deelnemers werken samen met ervaren ontwerpers aan toffe praktijkopdrachten, zodat ze leren omgaan met opdrachten én opdrachtgevers. De deelnemers worden begeleid in hun ontwerp- én persoonlijke skills, met het doel (weer) op de arbeidsmarkt mee te kunnen draaien. Bij Alleburen werken twaalf uiteenlopende creatieven. Illustratoren, een animator, site ontwerpers/bouwers en sinds kort zelfs een 3D animator. Zij werken mee en geven kleur aan de opdrachten onder leiding van drie ervaren ontwerpers. 

Introdans is er voor iedereen

Inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld maken het repertoire dat op wereldberoemde podia wordt gepresenteerd. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit de kunst mensen verbinden met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inclusief, want iedereen kan dansen. Emoties worden invoelbaar: een rijke beleving. Introdans beweegt je!

Meer Arnhem nieuws

Maarten