Gebakkraam van Reken Elderveld opnieuw beste van Gelderland

Gebakkraam van Reken Elderveld opnieuw beste van Gelderland

Opnieuw valt de gebakkraam van Johan van Reken bij winkelcentrum Elderveld in de prijzen met hun oliebollen. De opvolger van de AD oliebollentest bestempelde de oliebollen uit Elderveld tot de beste van Gelderland.

“Van Reken blijft goed presteren. Deze oliebollen steken er hoog boven uit met hun knapperige korst en heerlijke smaak.” laat de vakjury weten van de site Oliebollentestonline.nl. De site benoemde de gebakkraam van Reken tot beste van Gelderland. De kraam uit Elderveld wist al in 2021 een 9,5 te scoren. In 2018 kreeg de gebakkraam van Reken al een 9,5 als eindcijfer van oliebollentest.nl. Dit jaar haalde de oliebollenkraam een mooie 9 en is daarmee opnieuw de beste van Gelderland. De oliebollen van Van Reken waren in 2015, 2017 en 2021 al eens bekroond met goud door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Foodbase.

Oliebollentest

Na het afschaffen van de AD oliebollentest is er een andere partij in dit gat gesprongen. De site oliebollentestonline.nl is een initiatief van twaalf liefhebbers van oliebollen, ondersteund door twee experts. Zij testen in elke provincie bij maximaal 25 verkooppunten. De test levert twaalf winnaars op, één winnaar per provincie.

Wil je ze komen proeven? Grijp nu je kans! De oliebollenkraam staat bij winkelcentrum Elderhof in Elderveld. Er is een mooie aanbieding van 11 krenten of oliebollen voor maar 10 euro!

Meer Arnhem nieuws

Maarten