Gebakkraam van Reken Elderveld beste van Gelderland

Gebakkraam van Reken Elderveld beste van Gelderland

Opnieuw valt de gebakkraam van Reken bij winkelcentrum Elderveld in de prijzen met hun oliebollen. De opvolger van de AD oliebollentest bestempelde de oliebollen uit Elderveld tot de beste van Gelderland.

“Een onbetwiste winnaar. Lekker knapperig korstje, luchtige structuur, goede vulling en smaakvol. Wat wil je nog meer.” laat de vakjury weten van de site Oliebollentestonline.nl. De site benoemde de gebakkraam van Reken tot beste van Gelderland. De kraam uit Elderveld wist een 9,5 te scoren. In 2018 kreeg de gebakkraam van Reken al een 9,5 als eindcijfer van oliebollentest.nl. Het is niet de eerste keer, want al eerder werd de gebakkraam beloond met een waardige prijs. De oliebollen van Van Reken waren in 2015, 2017 en 2021 ook al eens bekroond met goud door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Foodbase.

Oliebollentest

Na het afschaffen van de AD oliebollentest is er een andere partij in dit gat gesprongen. De site oliebollentestonline.nl is een initiatief van twaalf liefhebbers van oliebollen, ondersteund door twee experts. Zij testen in elke provincie bij maximaal 25 verkooppunten. De test levert twaalf winnaars op, één winnaar per provincie. Van Reken weet met hun 9,5 de provincies Noord-Holland, Zeeland, Brabant, Flevoland, Utrecht, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Limburg achter zich te laten. Alleen de gebakkraam uit Schiedam wist een tien te scoren.

Wil je ze komen proeven? Grijp nu je kans! De oliebollenkraam staat bij winkelcentrum Elderhof in Elderveld. De oliebollen zijn nu in de aanbieding. 10 oliebollen voor €8 of 4 lekkere appelbeignets voor €6.

Meer Arnhem nieuws

Maarten