Eerste fun & entertainment center ‘indoorcity’ geopend in Kronenburg

Eerste fun & entertainment center ‘indoorcity’ geopend in Kronenburg

In Arnhem-zuid is onlangs de eerste fun & entertainment center geopend van Arnhem. Zo zijn er drie escaperooms, VR-games, racesimulator, airhockey, biljard, flipperkasten, arcade games, paintballen en nog veel en veel meer te beleven in Indoorcity. Door de toegankelijke bedragen kan zowel jong als oud zich uren goed vermaken.

In diverse steden schieten de entertainment centers uit de grond, alleen Arnhem misten nog een plek waar je gezellig met vrienden even de tijd kan doden. Maar onlangs is Indoorcity in Kronenburg geopend. Een plek voor jong en oud waar genoeg te beleven is. Dat is ook te merken, want de afgelopen dagen is het behoorlijk druk geweest in Indoorcity. Veel Arnhemmers beleven nu hier al hun uurtjes vrije tijd.

Red de wereld van een pandemie

Ben jij slim genoeg om uit één van de twee escape rooms te kunnen ontsnappen? Maar liefst twee soorten escape rooms kent indoorcity. Zo kun je de wereld redden van een pandemie of misschien wel een kluis kraken. Zo kun je binnen een kwartier tot een half uur het probleem oplossen.

De nieuwe Max Verstappen

Ben je een echte held achter de toetsenbord of joystick? Dan kun je los op de diverse games die Indoorcity rijk is. Zo kun je de klassieke mario spelen, kun je de VR-wereld ontdekken van de ruimte, de wolkenwereld, onderwaterwereld of kun je een ruimtepiraat worden. Ben je helemaal fan van race? Dan kan jij misschien wel de nieuwe Max Verstappen worden op de race-simulator.

En nog veel meer!

Mocht dit niet voldoende zijn? Dan is er nog meer in de aanbieding! Even gezellig met vrienden echt schieten op een schietbaan met paintball’s, ouderwets flipperen, wedstrijdje doen op de airhockeyveld, poolen of even lekker hangen en een drankje doen. Kortom voor een leuke avondje weg hoef je niet meer naar het centrum toe.

Indoorcity is te bezoeken op de Kronenburgpromonade 20 (aan de zijkant van de bushalte).

Meer Arnhem nieuws

Maarten