Dreamfields presenteert volledige line-up voor tiende editie

Dreamfields presenteert volledige line-up voor tiende editie

Het populaire festival Dreamfields, dat gehouden wordt op zaterdag 9 juli op Recreatiegebied Rhederlaag, presenteert vandaag de volledige line-up van het festival. Na eerder al bekende artiesten als Kris Kross Amsterdam, Snelle, Da Tweekaz, Kevin en Kraantje Pappie gepresenteerd te hebben, voegt organisator Matrixx daar nu nog eens tientallen namen aan toe!

Zo viert Dreamfields de tiende editie, die eigenlijk in 2020 al uitgebreid gevierd zou worden, met 2 speciale momenten op de festivaldag. Op de mainstage zorgt FeestDJRuud voor een uur lang gekkenhuis om de 10 e editie van Dreamfields goed te vieren. Op de hardstyle stage slaan Snollebollekes, Mental Theo en Zany de handen ineen voor net zo’n uur vol feest! Verwacht een hoop confetti, entertainment en spektakel. We hebben wat in te halen!

Verder belooft de organisatie een mix van house, urban, feest en hardere stijlen artiesten verspreid over de 6 stages van het festivalterrein. Gelegen aan de Rhederlaag vormt dit een prachtig lint van dansende mensen aan het water. Op de line-up vindt men verder namen als Showtek, Lucas & Steve, La Fuente, Wildstylez, Freddy Moreira, STUK, Bizzey en Flemming.

Daarbij staat het festival bekend om de mooie aankleding en stages. Één van de meest besproken stages uit 10 jaar Dreamfields keert terug, namelijk de grote fenix-stage. De “Phoenix”, de vogel die herrijst uit zijn eigen as, is een mooie metafoor voor het festival dat na 2 jaar Corona terugkeert en beter zal worden dan ooit!

Naast heel veel muziek, is er op Dreamfields dit jaar nog meer te beleven. Attracties als een reuzenrad en zweefmolen, een beachclub met heerlijke cocktails, unieke foodtrucks en een uitgebreid aanbod van lekker eten verspreid over het terrein zorgen ervoor dat je je als bezoeker dit jaar zéker niet hoeft te vervelen. De organisatie laat weten dat de kaartverkoop voor Dreamfields dit jaar extra hard lijkt te gaan en spreekt van een ware stormloop op de toegangstickets. Deze tickets zijn nog te verkrijgen via www.Dreamfields.nl

Meer Arnhem nieuws

Maarten