Derde keer goud voor gebakskraam Bosvelt in Huissen

Derde keer goud voor gebakskraam Bosvelt in Huissen

Voor de derde keer goud voor de gebakskraam Bosvelt in Huissen. Want voor de derde jaar op rij worden de oliebollen van Melissa Bosvelt bekroond met goud. De gebakskraam wist namelijk in 2020, 2021 en nu in 2022 de prijs te winnen van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Dat Melissa haar hart en ziel in de oliebollen steekt is te merken. Want waar ze eerst in 2020 nog zichzelf had aangemeld voor de competitie. Zijn juist nu de klanten die al 2 jaar op rij haar oliebollen laten keuren. Dat is overigens niet gek, want de krentenbollen, appelbeignets, berlinerbollen, appelbeignets, appelflappen, nutellabollen, bananenbollen, rumrozijnen appelbollen, wafels, donuts en oliebollen taart zijn een ware hit.

oliebollen taart

Huissen

Dit komt ook doordat Melissa dagelijks bezig is met haar gebak. Want naast het staan in Huissen verkoopt ze het hele jaar door haar gebak op diverse kermissen door het hele land. De gebakskraam Bosvelt staat vanaf november tot januari elke dag in Huissen bij de kruising van de Stadsdam en Looveer.

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00

Op 29 december zal de kraam om 9:00, op 30 december om 8:00 en 31 december eerder open gaan in verband met de drukte.

Meer Arnhem nieuws

Maarten