Chico’s Place keert weer terug naar Korenmarkt

Chico’s Place keert weer terug naar Korenmarkt

Afgelopen woensdag tekende Eyyub Uyar met de huurbaas van de Pauwstraat 17 het nieuwe huurcontract. De bekende eigenaar van diverse kebabzaken in Arnhem en Duiven heeft besloten weer naar zijn oude vertrouwde plekje te gaan op de Korenmarkt.

Ooit begon Eyyub Uyar, ook wel Chico genoemd zijn carrière in loondienst bij de Kabakkoning in de Varkensstraat, maar ondertussen heeft Chico zijn eigen kebab imperium opgebouwd. Voor de COVID-periode had hij nog een zaak op de Korenstraat, alleen daar moest hij weg omdat de vergunning omgezet werd van horeca naar detailhandel. Alleen bezoekers van de Korenmarkt begonnen wel Chico te missen.

Weer terug

Een hoop bezoekers van de Korenmarkt moeten een behoorlijk stuk wandelen voordat ze van de Korenmarkt weer op de Looierstraat waren. “Mijn gasten vroegen altijd waarom ik niet terug kwam. Omdat ik nu deze locatie aangeboden kreeg, vond ik het tijd worden om weer terug te komen. Ik vond het altijd erg gezellig met het publiek van de Korenmarkt en ben dan ook blij weer binnenkort mijn deuren te mogen openen.” liet Chico weten.

De nieuwe locatie zit nu midden in het Korenkwartier, tussen Aspen Valley, psst Amigo en Bloopers. Chico hoopt eind februari open te kunnen.

Meer Arnhem nieuws

Maarten