Chico: ‘400 schotels voor 12 uur op nieuwjaarsdag is een traditie voor ons’

Chico: ‘400 schotels voor 12 uur op nieuwjaarsdag is een traditie voor ons’

Het was even aanpoten voor Chico van Chico’s Place op 1 januari. Ondernemer Eyyub Uyar moest namelijk 400 gerechten aanleveren voor 12 uur in de middag aanleveren op de eerste dag van het nieuwe jaar.

Om 6:00 stond Eyyub met al zijn personeel dunner klaar te maken. “Wij krijgen elk jaar van een grote onderneming in Arnhem de vraag om 400 gerechten om 12:00 af te leveren. Daarom beginnen wij erg vroeg met vlees klaar maken.” laat de ondernemer die ook wel bekend staat als Chico weten. In Chico’s Place stonden 400 tasjes met een blikje frisdrank, baklava en een dunnerschotels klaar om vervoerd te worden.

Om welke grote onderneming het gaat wil de eigenaar van o.a. Chico’s Place niet laten weten. “We hebben met hun afgesproken dat we niet gaan vertellen. Maar we zijn trots dat we al een aantal jaren voor hun mogen werken. Het is een traditie geworden. De onderneming is erg tevreden met onze dienstverlening” Eyyub vindt het niet erg om wat vroeger uit bed te komen met het nieuwe jaar. Daar heeft hij het wel voor over.

Meer Arnhem nieuws

Maarten