Burgers’ Zoo is langer open

Burgers’ Zoo is langer open

Koninklijke Burgers’ Zoo is van zaterdag 30 juli tot en met zondag 21 augustus 2022 drie weken lang extra lang open. Normaal sluit het park om 18.00 uur, maar in deze periode dagelijks om 20.00 uur. Het hele park blijft open, alleen gaan de dieren in de buitenverblijven (Park, Rimba en Safari) om 19.00 uur naar hun binnenverblijven achter de schermen. Vanaf 15.00 uur geldt een gereduceerd tarief.

Aan het einde van de middag en het begin van de avond hangt er vaak een bijzondere, relaxte sfeer in het dierenpark. Sommige diersoorten worden juist actiever naarmate de avond valt, terwijl andere diersoorten het zich eens lekker gemakkelijk gaan maken. Hierdoor kan het een wereld van verschil vormen, wanneer bezoekers bijvoorbeeld de Bush, Mangrove of Desert in de ochtend of juist in de avond bezoeken. 

Spreiding van bezoekers

Dankzij de zomeravondopenstellingen tot 20.00 uur kunnen bezoekers zelf kiezen of ze het park graag in de ochtenduren bezoeken, of juist in de namiddag komen bewonderen. Op warme zomerdagen kan de hitte van de middag zo aangenaam vermeden worden. Vanaf 15.00 tot 20.00 uur gelden speciale actietarieven (17,50 euro per persoon). Abonnementhouders kunnen de avonden gratis bezoeken, terwijl dagbezoekers profiteren van de extra lange openingstijden, of het gereduceerde tarief dat vanaf 15.00 uur geldt. 

Samenvatting praktische informatie

Koninklijke Burgers’ Zoo is van zaterdag 30 juli tot en met zondag 21 augustus 2022 drie weken lang extra lang open tot 20.00 uur. Het hele park blijft open, alleen gaan de dieren in de buitenverblijven (Park, Rimba en Safari) om 19.00 uur naar hun binnenverblijven achter de schermen. Vanaf 15.00 tot 20.00 uur geldt een speciaal actietarief van 17,50 euro per persoon. Tickets zijn online te bestellen op burgerszoo.nl/zomeravond

Meer Arnhem nieuws

Maarten