Belgische taxi rijdt meer dan 260 km met bezopen klant

Belgische taxi rijdt meer dan 260 km met bezopen klant

Een Belgische taxi rijdt voor niets van Antwerpen naar Arnhem met een bezopen klant. De klant had aangegeven dat hij naar Arnhem moest in plaats van naar zijn hotel in Antwerpen. In totaal moest de taxichauffeur 260 km rijden, wat een waarde had van €800,-.

De politie stond zondagochtend raar te kijken toen ze een melding kregen van een Vlaamse taxichauffeur. De klant had geen geld bij zich en moest ook niet op de locatie zijn. “Vanmorgen kregen wij een melding van een taxichauffeur. Hij had een klant in de auto die niet kon betalen, maar ook niet zo goed wist waar hij heen moest. Het betrof een Belgische taxi die vanuit Antwerpen naar Arnhem was gereden.” laat de politie weten.

Bij de taxi trof de politie een jongeman die heerlijk op de achterbank lag te slapen. “Eenmaal wakker bleek dat hij nog goed onder invloed was van alcohol. Hij had zelf geen idee waar hij was. Hij was vannacht in Antwerpen wezen stappen. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat hij hier niet eens in de buurt woont en naar zijn hotel in Antwerpen gebracht had moeten worden. Ze zijn samen weer terug gereden naar Antwerpen om daar meteen de kosten te regelen. De rekening zou zo’n €800 zijn.” laat de politie weten.

Meer Arnhem nieuws

Maarten