AfroBros brengt track uit met Amerikaanse TikTok grootheid

AfroBros brengt track uit met Amerikaanse TikTok grootheid

Afro Bros, het Arnhemse DJ/producers duo met een Latin Grammy op zak, brengt vandaag het nummer “Luv is Luv” uit. Een nazomerse samenwerking met de Canadese singer-songwriter Raff Pylonen met McKenzi Brooke, die met meer 15 miljoen fans op Tik Tok, een ware online sensatie in Amerika is. De drie artiesten hebben de krachten gebundeld met als resultaat een heerlijke feel-good dance track, waarbij het door de energieke beats onmogelijk is om stil te blijven staan. “Luv is Luv” is vanaf vandaag te beluisteren op alle wereldwijde streaming platformen. 

Giordano Ashruf en Rashid Badloe, beter bekend als de Afro Bros, zijn erg geliefd om mee samen te werken. Vele artiesten staan voor ze in de rij. Zo hebben ze onder andere hits gescoord met David Guetta, Major Lazer en Daddy Yankee. Ook zijn ze geen onbekende van Raff Pylon. Vorig jaar brachten ze samen met Snoop Dogg de latin remake van “California Christmas” uit. Dit bleef niet onopgemerkt bij  McKenzie Brooke. De Amerikaanse wilde graag samenwerken met het Arnhemse duo. De Afro Bros doken de studio in en met hen kenmerkende “Booty Beats” stijl zorgde het duo meteen voor een heerlijke uplifting beat. Voeg hier de prachtige vocals van Raff Pylon en McKenzi Brooke aan toe en de zomerse liefdes song “Luv is Luv” was geboren. 

Druk programma 
Het festivalseizoen is losgebarsten en de Afro Bros hebben meer optredens dan ooit. De komende periode zijn ze onder andere te zien in Spanje, Portugal, Colombia, Griekenland en uiteraard slaan ze Nederland ook niet over. Ondertussen heeft het duo ook een eigen label Afreaka Records, waar ze samen met vele andere artiesten muziek uitbrengen. Ook tekende het duo vorig jaar een miljoenendeal met het Amerikaanse UMPG Latin. In datzelfde jaar bouwde het duo in Arnhem zeven studio’s waar ze jong talent managen en een kans geven in de muziekwereld. 

Over Afro Bros 
De mannen uit Arnhem braken in 2016 internationaal door met het catchy nummer “18 plus” en zitten sindsdien in de lift. Ze (co)produceerden de hits “Energie” en “Come Again” van Ronnie Flex, Frenna en Boef en voor Major Lazer het nummer “Sua Cara”. In 2019 releaste Afro Bros de hit single “Instagram” met Dimitry Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee en Natti Natashi, die inmiddels meer dan 250 miljoen Spotify streams telt. Met 2 biljoen views op YouTube, meer dan 900 miljoen streams op Spotify en een Latin Grammy nominatie is het nummer “X” van Nicky Jam & J Balvin veruit de grootste door Afro Bros geproduceerde hit.  

Over McKenzi Brooke
McKenzi Brooke heeft meer dan 15 miljoen fans op TikTok en is een online sensatie. Ze is geliefd in de muziekindustrie door haar prachtige stemgeluid en danste onder andere voor de Chainsmokers, Nick Canon, Caroline Jones en Jason Derulo.

Meer informatie:  Afro Bros | McKenzi Brooke | Raff Pylon

Meer Arnhem nieuws

Maarten