Adverteren

Goedkoop adverteren in Arnhem en omgeving? En wil jij bij meer dan 10.000 bezoekers minimaal per dag jouw producten of diensten verkopen? Dat kan! Wij bieden namelijk op www.houvanarnhem.nl ruimte om jouw product of dienst te laten zien. Wij zijn je graag van dienst voor een op maat gemaakt reclameadvies. Wij weten hoe je onze doelgroep het beste kunt bereiken en welke middelen je het beste kunt inzetten voor een optimaal resultaat.

Op www.houvanarnhem.nl kun je zowel op campagne, content matig en op branding aanwezig zijn. Er is een aanbod aan diverse bannerformaten, die op de homepagina of bij artikelen kunnen worden geplaatst. De combinatie van branding en redactionele aanwezigheid op een lokale site is de kracht van Ik hou van Arnhem.

Maatwerk
Naast de standaard-producten kunnen wij met je meedenken in maatwerkoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een redactionele samenwerking in de breedste zin van het woord. Ook komen wij in overleg met klanten tot totaal nieuwe rubrieken, waar mogelijk ook een rol in zit voor de klant. Kortom: wij bieden een betaalbare oplossing voor een groot bereik!

Voor meer informatie mail je naar redactie@ivavo.nl of bel 085 201 0150.